20 jaar ervaring in een dynamische branche

Met een kleine twintig jaar ervaring in de Automotive durf ik te zeggen dat ik aardig op de hoogte ben van wat er zich binnen de autobranche afspeelt. Verkoop en marketing in de mobiliteitsbranche zijn mij niet onbekend. Die ervaring helpt mij en mijn opdrachtgevers bij het maken van de juiste keuzes. Keuzes voor passende content, pakkende advertenties en wervende vacatures. Wat schrijf je wel, wat niet? Welk register trek je open, en waarom? Ik help je er graag bij. Want trots zijn op je verleden en iets kunnen doen met je ervaring, hoe mooi is dat?

Tekstschrijver en commercieel specialist in één.

Als freelance tekstschrijver heb ik met mijn tekstbureau een droom verwezenlijkt. Maar, een bekend gezegde in de branche luidt:

‘Als je eenmaal aan de autobranche geroken hebt, stroomt er benzine door je aderen. Dit is iets wat je nooit meer kwijtraakt.’

Dat geldt in zekere mate ook voor mij, dus mijn ervaring neem ik mee en mijn kennis houd ik levendig. Dit, gecombineerd met een commerciële blik en een heldere, creatieve geest is de basis voor een van mijn unieke diensten: tekstontwerp specifiek bestemd voor autobedrijven. Zo (her)schrijf ik bijvoorbeeld complete websites en verhoog ik met behulp van een origineel en pakkend verhaal tegelijk de advertentiewaarde van je gebruikte auto’s. Met mijn creatieve en aanstekelijke teksten laat ik graag zien hoe het anders kan. Ze helpen jou om je met je website en advertenties te onderscheiden van de massa

Ik trek de klant van de bank. In de showroom ben jij aan de beurt.

Met mijn diensten voor Automotive ondernemers maak ik de weg naar jouw showroom aantrekkelijk. Ik help de klant van de bank en verlaag de drempel van je showroom. De behoefte daaraan is aanwezig, want de grootste uitdaging is (en blijft) de klant je showroom in te krijgen.

Als hij eenmaal binnen is, dan is het niet meer zo ingewikkeld: je verkopers doen de rest en de auto is verkocht. En zo doet iedereen weer waar hij goed in is. En daar worden we met elkaar toch blij en gelukkig van?

Je tekstontwerp liever uitbesteden en ook weer doen waar je goed in bent?

Schrijven is een vak apart. Kies voor de diensten van Krasse Krabbels!