Unieke Automotive tekst: want een goed product verdient een goed verhaal

Nieuwe- en gebruikte personenauto’s, het zijn wellicht de meest bekeken objecten op internet. Maar liefst 140.000 gebruikte auto’s (!) proberen via het internet hun weg te vinden naar een nieuwe eigenaar. Inderdaad, je leest het goed: dit zijn alleen nog maar de gebruikte auto’s, nieuwe auto’s niet meegeteld (op een paar duizend nieuwe voorraadauto’s met een kenteken na). Lieve help! Hoe ga jij je nu onderscheiden van de massa?

Met speciaal afgestemde tekst voor de verkoop van je auto’s helpt Krasse Krabbels je op weg. Origineel en opvallend, zodat een klant niet om jou heen kan.

Verkopers schrijven graag orders, ik het liefst tekst. Automotive tekst nodig?

 

Daag de klant uit!

Met een iPad op de bank of met een smartphone aan de eettafel – nergens voelt de klant zich vrijer en comfortabeler dan in zijn eigen huis. Daarom daagt Krasse Krabbels de klant uit terwijl hij zich nog in zijn comfortzone bevindt. Met een creatief, pakkend en origineel verhaal. Want dáár, ver van jouw showroom verwijderd en buiten je openingstijden om, begint de aankoop van z’n auto. Begin dus niet pas in de showroom, want dan ben je te laat. De klant is je dan namelijk al voor.

 

De unieke aanpak van Krasse Krabbels

Naast de auto – inclusief bijbehorende specificaties – draait het bij de aanschaf dus maar om één ding: beleving. Tekstbureau Krasse Krabbels richt zich dan ook niet alleen op het product (in dit geval de auto), maar vooral op de hele beleving eromheen. Dáár zit namelijk iets wat je op afstand kunt beïnvloeden: emotie. Binnen deze ruimte moet je bij de klant iets ‘losmaken’ en goodwill zien te kweken.

Want hier, thuis aan de eettafel of languit op de bank, begint hij met de aanschaf van zijn auto. En dát is de plek waar jij hem moet zien te raken, zodat hij met een glimlach op zijn gezicht voor de zoveelste keer jouw website of advertentie bekijkt.

Heb je dat eenmaal bereikt, dan is de kans groot dat hij een bezoek brengt aan je showroom. Krasse Krabbels schrijft advertentieteksten die ervoor zorgen dat de klant jouw bedrijf en je auto’s leuk gaat vinden. Maak gebruik van de kracht van woorden, ik help je er graag bij. Want het schrijven van Automotive tekst is vak apart!

 

Maak gebruik van de mogelijkheden

Adverteren, het is meer dan foto’s uploaden en vertellen tot hoe laat je open bent. Adverteren is niet nógmaals het rijtje met aanwezige opties vermelden. Daar is deze ruimte veel te kostbaar voor.

Adverteren is op slimme wijze een beperkte ruimte maximaal benutten. Krasse Krabbels helpt je daarbij.

Dankzij jarenlange commerciële ervaring in o.a. het schrijven van advertentieteksten voor de verkoop van personenwagens, weet ik als geen ander hoe je met een succesvolle advertentie (meer) verkopen kunt realiseren. Origineel en pakkend, stuk voor stuk afgestemd op de doelgroep van elke specifieke auto: dat zijn de advertentieteksten van Krasse Krabbels. En of deze nu bestemd zijn voor je website, mailing of advertentie – één ding is zeker: met passie, kennis en ervaring als ingrediënten heb je het juiste recept in handen. Want elke auto, jong of oud, premium of budget, is uniek en verdient een goed verhaal. Voor Automotive tekst moet je bij Tekstbureau Krasse Krabbels zijn!

De juiste woorden bij de juiste auto, daar gaat het om. De klant kan niet meer om jou heen en daarmee is de eerste stap richting jouw showroom gezet.

In dit voortraject helpt Krasse Krabbels je een handje. Laat de klant nu maar komen, dan maken de verkopers het af. Zo werkt het toch?

Schrijven is een vak apart. Kies voor de diensten van Krasse Krabbels!