Wat doet Krasse Krabbels?

Waar het ook om gaat – een blog, nieuwsbrief, advertentie of het (her)schrijven van een complete website – elke opdracht is uniek en krijgt van mij de aandacht die het verdient. Schrijven is maatwerk, tijdsduur en het uiteindelijke doel van de opdracht spelen hierbij een ondergeschikte rol. Er is voor mij maar één ding dat telt: jij moet tevreden zijn. De teksten die ik lever moeten gewoon perfect zijn. Topkwaliteit van A tot Z, klaar uit. En daarom is Krasse Krabbels het juiste adres voor jouw tekstontwerp.

Stap voor stap komen we er

Na een kennismakingsgesprek (rechtstreeks of telefonisch) wordt elke opdracht door mij zorgvuldig voorbereid. Een kort interview kan hiervan deel uitmaken, dit om helder te krijgen wat het doel is van de tekst (wie en wat wil je er mee bereiken?). We spreken een termijn af en binnen deze termijn wordt de tekst door mij aangeleverd. Uiteraard ruimte om de tekst samen even door te nemen en eventueel wijzigingen aan te brengen. Het is (en blijft) tenslotte jouw product, dienst of idee.

Pas wanneer jij volledig tevreden bent is de opdracht geslaagd en kan de tekst worden gepubliceerd of verstuurd.

Op papier of online, zoals jij het wilt. En zo werkt Tekstbureau Krasse Krabbels volgens een krasse formule: jouw product of dienst vertalen in een heldere boodschap. Spreekt de formule van Krasse Krabbels je aan? Dan werk ik graag met je samen!

Heb je een schrijfklus die niet binnen mijn (standaard) diensten valt?

Schrijven is een vak apart. Kies voor de diensten van Krasse Krabbels!