Het belang van een goed verhaal op je website

Met een website is je onderneming 24 uur per dag open, zeven keer per week. Dag en nacht bied je potentiële klanten de kans om een kijkje in je ‘winkel’ te nemen. Hoe zorg je ervoor dat ze langer op je website blijven en – belangrijker nog – dat jij een positieve en onvergetelijke indruk achterlaat?

De kosten van koffie, wifi en een schone vloer

Een fysieke winkel, showroom of bedrijfshal kost al snel een klein fortuin. Het moet er voor je bezoekers zo aangenaam mogelijk zijn. Schoon, luxueus en comfortabel – het badwater kan niet warm genoeg zijn. Je gaat mee in de trend van hightech koffieautomaten en waterkoelers met led-verlichting. Daarnaast bied je de de klant een comfortabele omgeving met prachtige Tv-schermen en een stabiel wifi-netwerk. Niks is te gek, want je wilt dat de klant bereid is om bij jou z’n geld uit te geven. Logisch verhaal toch? Nadeel: torenhoge kosten en daarnaast kost het je een hoop tijd en energie.

Goede content kost niet veel

En dan nu je digitale winkel, waarvan de deur dag en nacht wagenwijd openstaat. Hoeveel tijd en energie steek je hierin? Weet je er tactisch en professioneel mee om te gaan? Hoe aantrekkelijk is deze omgeving voor je online klanten?

Want vergeet niet, van over de hele wereld vandaan zijn ze met één muisklik verwijderd van je concurrent.

Met een latte macchiato of een koud glas water uit je met led-verlichte waterkoeler houd je deze bezoekers niet binnen. Evenmin met het aanbieden van een stabiel wifi-netwerk, schone ruiten en een blinkende vloer. Hier kun je alleen slagen met een goed verhaal. Ik kan je daarbij helpen. En weet je wat het fijne daarvan is? De kosten hiervan staan niet in verhouding tot de exorbitant hoge kosten die je maandelijks kwijt bent voor je hospitality zoals in de alinea hierboven beschreven. Ze zijn er slechts een fractie van en je hebt ze dan ook een heel stuk sneller terugverdiend!

Houd je van kwaliteit en heb je graag  toffe tekst op je website?

Schrijven is een vak apart. Kies voor de diensten van Krasse Krabbels!