Kwaliteit als uitgangspunt

Kwaliteit, daar draait het om. Of je nu een auto koopt, je huis laat schilderen of iemand een tekst laat schrijven – je wilt gewoon het beste dat er is, het liefst tegen een aantrekkelijke prijs. Ik hoop hierin je verwachtingen te mogen overtreffen. Maar let op, ik kan natuurlijk niet alles aannemen. Doen waar je goed in bent, daar sta ik voor. Ik schrijf graag kwalitatief goede teksten, met woorden die raken in plaats van aan hun doel voorbij gaan. Als schrijver weet ik waar mijn kracht ligt en zeg ik niet overal zomaar ‘ja’ tegen. Om dit duidelijk te maken hieronder een paar voorbeelden:

 

Sport

Ben jij die topsporter die bijna alle wedstrijden weet te winnen? Ik kom graag eens kijken bij een van je wedstrijden. Let alleen wel op; ik ben géén sportverslaggever. Maar voor jouw verhaal over de invloed van sport op je dagelijks leven en de offers die dit van je vraagt, kom ik graag in actie!

Medisch

Ben jij de neuroloog die nieuwe ontdekkingen deed over aspecten in de vroege ontwikkeling van het zenuwstelsel? Vraag mij niet om hierover een complex artikel te schrijven voor in een medisch vakblad. Maar voor ouders van een kind met een aangeboren hersenafwijking schrijf ik zorgvuldig en met alle liefde een artikel over de moeiten die dit in het dagelijks leven met zich meebrengt.

Techniek

Ben jij de ontwikkelaar van die hightech machine die het mogelijk maakt om productieprocessen in de voedingsmiddelenindustrie te versnellen? Laat het schrijven van de handleiding met daarin de technische specificaties liever niet aan mij over. Maar het schrijven van een artikel over de ijsfabrikant die dankzij deze machine ongekende groei weet te realiseren, is voor mij een koud kunstje.

Weten waar je kracht ligt en daar wat mee doen. Eigenlijk best simpel.

Schrijven is een vak apart. Kies voor de diensten van Krasse Krabbels!