Geboren in 1978, en toen?

We zijn inmiddels veertig jaar verder en er is veel veranderd sinds het tijdperk ‘boom, roos, vis, vuur’. Maar gelukkig is niet alles aan verandering onderhevig. Zo is mijn liefde voor lezen en schrijven onverminderd aanwezig.

Wat doe ik nog meer behalve schrijven?

Schrijven is leuk, maar er is meer om van te houden. Zoals bijvoorbeeld mijn lieve vrouw, met wie ik op een warme zomerdag in 2003 getrouwd ben. In 2013 werden wij de blije en dankbare ouders van een meisje. Klein en kwetsbaar, maar tegelijk vol Afrikaans temperament. Regelmatig schuif ik mijn werk aan de kant om met dochterlief te bouwen, spelen, fietsen, stoeien en ga zo maar door. Kostbare momenten die kleur geven aan mijn dag.

Verder nog spannende dingen?

Tja, wat is spannend? Ik ben geen avontuurlijke wereldreiziger die exotische oorden bezoekt. Ook doe ik niet aan diepzeeduiken of parachutespringen. Voor mij zit het avontuur hem in de kleine dingen van het leven: eropuit trekken met mijn gezin, of genieten van samenzijn met familie en vrienden. Ik omarm elk seizoen, niet alleen thuis, maar ook in het bos, op de heide of aan zee.

Schrijven is een vak apart. Kies voor de diensten van Krasse Krabbels!