Teskt bij de advertentie van een auto, is dat nodig?

Een reële vraagprijs, een goede fotoreportage en klaar is je advertentie. Bij veel autobedrijven is dit hoe het er in de praktijk aan toegaat. Het recept om een gebruikte auto te verkopen lijkt hiermee op het eerste gezicht vrij simpel: prijs de auto marktconform en plaats veel (kwalitatief goede) foto’s. Maar, niets is minder waar. Met het totaal aanbod gebruikte auto’s in Nederland ben je er hiermee nog lang niet. Het is slechts een begin, want na de vraagprijs en de foto’s begint het pas écht: nu komt de uitdaging om je te onderscheiden. En Krasse Krabbels kan je hierbij helpen.

Elke auto verdient een goede advertentietekst

Wil je met behulp van een auto advertentie klanten naar je showroom trekken? Neem dan eens contact met mij op, want jouw product verdient een goed verhaal. Dat is waar Krasse Krabbels jou bij helpt: schrijven van advertentietekst die de aandacht trekt en makkelijk leest. Dus geen stortvloed aan specificaties waar de klant helemaal niet om vraagt. Nee, uitgebalanceerde tekst waarbij informatie en beleving in evenwicht zijn. Het gaat erom dat de klant op een positieve manier wordt geraakt, met zorgvuldig gekozen woorden. Weet je waarom? Omdat hij de lange, complexe reis langs al die auto’s al vervelend genoeg vindt. Ik help je om hem de juiste richting in te sturen, zodat hij weet dat hij bij jou moet zijn. En dat is toch wat je wilt?

Zet de koffie maar vast klaar

Jij verkoopt de auto, ik schrijf de advertentietekst. Professioneel en zorgvuldig, zodat jij jezelf hiermee onderscheidt van je concurrenten. Wanneer jouw auto dankzij een pakkende advertentietekst opvalt, dan is de kans groot dat de klant straks bij jou op bezoek komt. Dat jij hem vervolgens de auto verkoopt is een logisch gevolg. Want jij doet waar jij goed in bent, net als ik. Zo houd je plezier in je vak en je wordt ook nog eens beter. Jij in je showroom vol unieke auto’s, ik in mijn kantoor met laptop, pen en papier. Want daar ligt mijn kracht.

Vermeld jij in de advertentietekst van jouw auto’s alleen opties en openingstijden?

Schrijven is een vak apart. Kies voor de diensten van Krasse Krabbels!